Forexrobots24

zhvilluesi i këshilltarit Forex

Shërbimi ynë paraqet robots Forex për tregtimin e automatizuar në tregun Forex. Programuesit tanë kanë 4 vjet që zhvillojnë një program tregtimi Forex (këshilltar, tregues, shërbime) për Metatrader 10.

Tregu Forex ka një qarkullim ditor më shumë se 5 trilion dollarë. Tregu Forex është aq i madh, sa që të gjithë mund të gjejnë një vend në të. Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni vendin tuaj të fitimit në rrjedhën e parave të huaja. Ju mund të merrni pavarësi financiare dhe të ardhura të larta të vazhdueshme në tregun Forex. Ju duhet të instaloni vetëm programin tonë profesional forex.

Këshilltarët tanë Forex për  tregtimit të automatizuar bazuar në sinjale tregues të ndryshëm, të lidhur me metoda të vështira me njëri-tjetrin.
Në dyqanin tonë ka produkte të ndryshme me një përshkrim të hollësishëm, deklarata të historisë, video në youtube, screenshots, statistikat e fitimit dhe tërheqjes. Ne cituam pamje të vërteta nga testuesi i strategjisë dhe programe të tjera speciale, nga të cilat mund të shihni fitimin, numrin e marrëveshjeve të suksesshme, humbjet e mundshme dhe të tjera.

Shikoni! Si RRETHANET ROBOTET në llogarinë tonë në LIVE VIDEO në kohë reale!

Ju mund shkarko pa pagesë forex robots për disa këshilltarë tanë për të parë se si po punojnë në kontrollorin e strategjisë me parametrat e llogarisë tuaj.

Çfarë ju nevojitet për tregtimin e automatizuar me robotët tanë:

  1. hapur llogarinë e ndërmjetësit ose përdorimi ekzistues. Ju mund të përdorni çdo ndërmjetës të njohur.
  2. PC, Laptop apo VPS për softuer tregtare (Metatrader 4) nga ndërmjetësi juaj (PC duhet të jetë online 24 / 5).
    Për të siguruar funksionimin 24-ore të Metatrader 4 ne rekomandojmë këtë Forex VPS Provider:
    Ofruesi i Forex vps
  3. Depozita fillestare në llogarinë e ndërmjetësit për tregtim.
  4. Paketa e këshilltarëve ekspertë nga dyqani ynë duhet të instalohet në Metatrader sipas video tutorial or FAQ.

Të gjitha prodhimet tona

La këshilltar automatik Forex (robot) është një shtesë speciale softuerësh në platformën e tregtimit, në të cilën regjistrohet algoritmi automatik i tregtimit. Roboti Forex është shkruar në një gjuhë programimi të veçantë që është në përputhje me Metatrader 4 platformë dhe të instaluar në terminalin për vetë-tregtim.

Ku e di Këshilltari ynë kur dhe si të tregtohet? Është e thjeshtë! Në algoritmin e punës së tij është përfshirë strategjia e tregtisë që kemi shpikur dhe tregues të veçantë Forex! Kështu, forex robot tregton si një tregtar profesional do.

Edhe pse jo, robot është në gjendje të tregtojë shumë më mirë! Që, ai nuk e di lodhjen, frikën, mosmirënjohjen, pasaktësinë dhe lakminë. Roboti i përmbush pikërisht kushtet e strategjisë tregtare të përshkruar në të dhe bën një fitim!
Sa robota tregtare Forex fitojnë?
Më shpesh, robotët Forex fitojnë në kohë më shumë se tregtarët. Dhe të gjithë sepse:

- Këshilltari tregton tërë ditën, domethënë, përdor të gjitha mundësitë për tregti pa përjashtim.
- Eksperti i Forex-it punon shumë më shpejt se një person. Prandaj, ai përfundon marrëveshje me çmimin më optimal (pa humbur pikë fitimi).
- Një ekspert automatik, ndryshe nga një person, mund të tregtojë në strategji me frekuencë të lartë dhe me precizion të lartë, të cilat sjellin shumë më tepër sesa sistemet klasike të tregtimit.
- Eksperti i tregtisë nuk ka frikë nga barra psikologjike, e cila, siç tregon praktika, zvogëlon përfitimin e tregtisë së një personi mesatar. Për shembull, tonë Skuter robot Forex fitoni deri në fitimin 50% në muaj.